Groepslessen

Wil je gitaar leren spelen, of speel je al maar wil je nieuwe inspiratie opdoen onder begeleiding van een ervaren docent? Meld je dan aan voor een van onze cursussen of doorlopende groepslessen. Tijdens de lessen leer je samen met anderen muziek te maken en werk je aan het uitbreiden van je repertoire. Onze groepjes zijn bovendien klein, zodat er genoeg aandacht is voor de ontwikkeling van jouw individuele vaardigheden. Wil je meer informatie over groepsles of wil je je aanmelden voor een van onze cursussen? Stuur dan een mail naar info@gitaarschoolrotterdam.nl


Beginnerscursus (volwassenen)
Start: 22 september 2022
Tijden: Wekelijks op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur.
Docent: Maurits Hortensius
Locatie: Mathenesserlaan 208
Kosten: € 165,- voor 10 groepslessen (max. 4 deelnemers. Er is nog plek!)


Gevorderd (volwassenen)
Start: Doorlopend
Tijden: Tweewekelijks op donderdag van 20:00 tot 21:00 uur.
Docent: Maurits Hortensius
Locatie: Mathenesserlaan 208
Kosten: € 48,40 per maand (max. 5 deelnemers)Uitleg
Voor aanvang van de doorlopende lessen ondertekenen leerling en leraar een lesovereenkomst. Deze overeenkomst heeft een opzegtermijn van 4 weken. Je zit dus niet voor een heel jaar vast aan dit contract. In de lesovereenkomst staan verder de bepalingen omtrent de feestdagen, vakanties, betaling en lesuitval. Op verzoek kan deze overeenkomst worden toegestuurd.

Wel interesse, maar komt de dag of het tijdstip niet uit? Mail of bel ons dan even voor andere mogelijkheden via info@gitaarschoolrotterdam.nl of 06-81923773.